Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Manifestim me rastin e Ditës së Arsimit Shqip

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e 7 Marsit – Ditës së arsimtarëve shqiptar, Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, ishte i pranishëm në manifestimin qendror që u mbajt në Shtëpinë e Kulturës “Trajko Prokopiev”.

Në këtë ngjarje u ndanë mirënjohje për: arsimtarin e vitit, nxënësin e vitit, si dhe mirënjohje për artin figurativ dhe aktivitetet sportive të nxënësve. Ky manifestim organizohet nga Shoqata e Arsimtarëve Shqiptar “Naim Frashëri”.

Manifestimi u përcoll me program të pasur kulturo – artistik.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст