Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Mbjell jetë – për jetë të re”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës dhe NP “Pastrimi dhe gjelbërimi” kanë ndërmarrë një aktivitet në sferën e mjedisit jetësor përmes projektit “Mbjell jetë – për jetë të re”, ku për çdo foshnje të lindur do të dhurohet nga një fidan.

Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski set e vizitoi familjen e foshnjës së parë të cilës iu dhurua një fidan në kuadër të projektit. Qëllimi i këtij aktiviteti është që të rritet numri i sipërfaqeve të gjelbra në qytet dhe të nxiten qytetarët të kujdesen për rrethin dhe të japin kontribut për mjedis më të pastër.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст