Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbledhja e dyzetë e Këshillit të Komunës së Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Më 15 prill 2020 (e mërkurë), në sallën e madhe të ndërtesës së mëhershme të organizatave shoqëroro – politike, me fillim prej orës 10:00 do të mbahet mbledhja e dyzetë e Këshillit të Komunës së Kumanovës

Rend dite

  1. Propozim – Vendim për ndryshimin e shpërndarjes së mjeteve në Buxhetin e Komunës së Kumanovës për vitin 2020;
  2. Propozim – Vendim për sigurim të fondeve nga Buxheti i Komunës së Kumanovës për blerje të pajisjeve, mjeteve për dezinfektim dhe ushqimit për nevojat e Komunës së Kumanovës;
  3. Propozim – Program për plotësim të Programit për rregullim të truallit ndërtimor, ndërtim dhe mirëmbajtje të infrastrukturës komunale të qytetit të Kumanovës për vitin 2020;
  4. Propozim – Vendim për ndryshim të Vendimit për verifikim të shumë së taksave komunale.
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст