Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbledhja e parë konstituive e Këshillit të Komunës së Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Më 23 nëntor 2021 (e martë), në sallën e madhe të ndërtesës së organizatave të më hershme shoqëroro – politike, me fillim prej orës 12:00, do të mbahet mbledhja e parë konstituive e Këshillit të Komunës së Kumanovës, me këtë

Rend dite

  1. Zgjedhja e kryetarit dhe anëtarëve të Komisionit verifikues për verifikim të mandateve të anëtarëve të Këshillit të Komunës së Kumanovës;
  2. Verifikimi i mandateve të anëtarëve të Këshillit të Komunës së Kumanovës;
  • Raporti nga Komisioni verifikues;
  • Propozim – Vendimi për verifikim të mandateve të anëtarëve të Këshillit të Komunës së Kumanovës;
  • Dhënia dhe nënshkrimi i deklaratës solemne nga anëtarët e Këshillit të Komunës së Kumanovës;
  1. Zgjedhja e kryetarit dhe anëtarëve të Komisionit për çështje mandatesh, zgjedhje dhe emërime të Këshillit të Komunës së Kumanovës;
  2. Zgjedhja e kryetarit të Këshillit të Komunës së Kumanovës;
  3. Propozim – Aktvendim për përcaktim të anëtarëve të Këshillit të Komunës së Kumanovës që do të marrin pjesë gjatë kurorëzimeve në Komunën e Kumanovës.
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст