Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbledhja e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot u mbajt mbeldhja e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, për shkak të gjendjes aktuale me koronavirus – in në vend. Në mbledhje ishin të pranishëm përfaqësues të komunës, përfaqësues të institucioneve dhe ndërmarrjeve publike në nivel lokal.
Rekomandimet dhe konkluzionet e mbledhjes do t’i komunikojë Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski në konferencë për shtyp në ora 13.00.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст