Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbledhje e jashtëzakonshme e Këshillit të Komunës së Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, më 21.03.2020 me fillim prej orës 14:00 në Sallën e madhe të ndëresës së organizatave të mëhershme shoqëroro – politike, do të mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit të Komunës së Kumqanovës, ku në rend dite do të jetë Propozim – Vendimi për pagesë të mjeteve në të holla nga Buxheti i Komunës së Kumanovës për blerje të pajisjeve dhe mjeteve për dezinfektim, për nevojat e komunës.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст