Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Më datën 17.03.2018 – Aksion ekologjin te Përmendorja Kosturnica

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e 21 Marsit, ditës së pranverës dhe Ditës Botërore të Pyjeve, më (17.03.2018) ora 10:00, Komuna e Kumanovës, Aksionarët e Kumanovës deh NP “Pastrimi dhe gjelbërimi” do ta realizojnë një aksion për pyllëzim afër përmendores Kosturnica. Me atë rast ftohen të gjithë qytetarët e interesuar, shoqatat dhe institucionet që t’i bashkangjiten këtij aksioni ekologjik.

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст