Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mega koncert festiv në sheshin e qytetit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në prag të 11 Nëntorit, festës së Kumanovës sonë, në sheshin e qytetit u mbajt një mega koncert festiv ku morën pjesë: Pajak, Tasko, Bardhi, George David dhe Ivana Peters me Death Saw.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст