Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Metoda aero sol për zvogëlimin e ndotjes së ajrit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës, në bashkëpunim me Fakultetin e Bujqësisë dhe Ushqimit dhe Fakultetin e Teknologjive Informatike dhe Komunikative, për të katërtën herë e realizuan masën e zvogëlimit të ndotjes së ajrit në territorin e Komunës së Kumanovës. Kjo masë është pjesë e planit aksional për zvogëlim të ndotjes së ajrit në Komunën e Kumanovës.

*Резултатите од мерењата на воздухот се од 6/02/2018

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст