Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ministri Tevdovski viziton Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski, për herë të parë në vizitë zyrtare në Komunën e Kumanovës, e priti Ministrin e Finanvave Dragan Tevdovski. Në takim u bisedua për më shumëçështje të hapura nga sfera e financave, zgjidhje e mundshme të problemeve financiare, përmirësimin e gjendjes ekonomike, si dhe planet e Qeverisë së RM në pjesën e investimeve në Kumanovë. Kryetari Dimitrievski dhe Ministri Tevdovski vizituan sheshin e qytetit, ku u takuan me qytetarët dhe kishin mundësi të bisedojnë për më shumë tema. Në kuadër të kësaj vizite u organizuar edhe një takim me përfaqësuesit e sektorit të biznesit në qytet.

https://www.youtube.com/watch?v=bTJG2jntRZg&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=G0Or7Ohxt_g&feature=youtu.be

 

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст