Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ndahen pajisje për Njësitin Territorial të Zjarrëfikësve – Kumanovë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski u takua me Drejtorin e Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim, Dr. Bekim Maksuti, pas çka në NJTKZ – Kumanovë u dhurua pajisje për shpëtim në rrënoja dhe aksidente trafiku, të destinuara për nevojat e Njësisë së Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст