Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Në vigjilje të agimit në Kokino 2023

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në orët e para të mëngjesit në observatorin megalitik të Kokinos është mbajtur festa tradicionale rituale kulturo-artistike e lindjes së diellit – “Vigjilja e agimit të Kokinos”. Manifestimi organizohet nën përkujdesjen e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, nga Shoqata e Shkrimtarëve – Kumanovë, Fondacioni për Kulturë dhe Sport dhe IN Muzeu Kumanovë.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст