Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Për shkak të situatës me koronavirusin në vend, nga sot, 15.03.2020 (e diel), Komuna e Kumanovës e vë në funksion shërbimin e asistencës për qytetarët e sëmurë dhe të pa mundur. Personat e kësaj kategorie mund të paraqiten në telefoant 075 207 126 dhe 077 719 494, pas çka, nga ana e komunës do t’u blihen dhe dërgohen prodhimet dhe barnat e kërkuar, harxhimet e të cilave do t’i mbulojnë vetë qytetarët.
U bëjmë apel qytetarëve që t’i respektojnë rekomandimet dhe dispozitat ligjore të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, si dhe rekomandimet e dhëna nga komuna, të sillen me përgjegjësi ndaj shëndetit të tyre dhe shëndetit të të gjithëve në komunitet.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст