Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar qytetarë, Për shkak të gjendjes me coronavirus – in në qytet, Komuna e Kumanovës Ju njofton se ka hapur llogari donacionesh nga vendi dhe jashtë. Ju apelojmë të gjithë qytetarëve qëllim mirë dhe ndërmarrjeve me përgjegjësi shoqërore që të na bashkangjiten dhe në kuadër të mundësive të tyre të ndihmojnë,  së bashku ta tejkalojmë këtë situatë. Mjetet do të dedikohen për blerje të prodhimeve ushqimore, mjete dezinfektuese dhe higjienike për familjet e rrezikuara sociale në qytet.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст