Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Njoftohen qytetarët në territorin e komunës së Kumanovës se për shkak të reshjeve të dendura dhe stuhive, të gjithë qytetarët që kanë pësuar dëme duhet ta lajmërojnë Shtabin Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim duke paraqitur kërkesë për llojin e dëmit përmes arkivit të Komunës, ose për tëinformohen në numrin e telefonit për kontakt 075/273-192.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст