Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Njoftohen qytetarët e Komunës së Kumanovës se, për shkak të riparimit të shtyllave të shtrembëruara për semaforë, do të ç’kyçen semaforët në udhëkryqet ndërmjet rr. III MUB, Revolucioni i Tetorit, më datë 03.07.2018 (e martë), udhëkryqin ndërmjet rr. III MUB, Pero Çiço, më datë 04.07.2018 (e mërkurë) dhe udhëkryqin ndërmjet rr. Revolucioni i Tetorit dhe Gjorçe Petrov, më datë 05.07.2018 (e enjte). Sipas dinamikës së punës, ndërprerja e regjimit normal të punës së semaforëve do të zgjasë më së shumti dy ditë.

 

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст