Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NJOFTIM nga mbledhja e 70 – të e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, më datë 23.03.2021 (e martë)

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot në hapësirat e Komunës së Kumanovës u mbat mbledhja e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe shpëtim në lidhje me ndërmarrjen e aktiviteteve dhe masave për parandalim të përhapes së sëmundjes COVID-19 (virusit korona). Në mbledhje u miratuan këto rekomandime, konkluzione dhe masa:

  • Për shkak të rritjes së numrit të të infektuarve, posaçërisht te popullata e re dhe familjet e tyre, u apelojmë qytetarëve, si dhe pronarëve të objekteve gastronomike dhe marketeve që t’i respektojnë masat dhe rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, më saktësisht distancën sociale 2m, si dhe të zvogëlohen tubimet familjare në hapësira të mbyllura si dhe tubimet e të rinjëve në grupe më të mëdha.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст