Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NJOFTIM nga mbledhja e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, më datë 24.02.2021

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në ambientet e komunës së Kumanovës u mbajt mbledhja e Gjashtëdhjetë e një e Shtabit komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim në lidhje me ndërmarrjen e aktiviteteve për të parandaluar përhapjen e KOVID-19 (koronavirusit). Në mbledhje morën pjesë përfaqësues të Shtabit Komunal, përfaqësues të institucioneve,
organizatave, ndërmarrjeve publike. Në mbledhje u miratuan këto rekomandime:
– U bëjmë thirrje qytetarëve t’i respektojnë të gjitha masat dhe rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, më saktësisht, distancën sociale prej 2 m, të mbnajnë maskat mbrotjëse dhe të mos grumbullohen si brenda ashtu edhe jashtë.
Shtabi Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim do të vazhdojë ta monitorojë situatën dhe të reagojë në kohën e duhur.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст