Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim për barnatoret kujdestare, që punojnë gjatë orës policore në Kumanovë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të shtunën dhe të dielën (08:00 – 15:00 ) këto janë barnatoret kujdestare:

-IPSH Eurofarm nr. 1, Sheshi Jugosllavia e Re nr. 2 (barnatorja e vjetër e qytetit), 071/291-851

-IPSH Barnatorja Pro Vitalis, rr. “11 Tetori” nr. 45, 072/227-077 dhe 031/415-303

-IPSH Barnatorja Kumanova 2, rr. “Hristijan Todorovski Karposh” 35 (barnatorja Zegin te tregu pas Lukoilit), 075/918-659.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст