Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim për marketet kujdestarë, që do të punojnë gjatë orës policore në Kumanovë (10.04.-17.04.2020)

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në bazë të Kërkesës së Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe rekomandimeve të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ju njoftojmë se gjatë orës policore në Kumanovë (10.04.-17.04.2020), për markete kujdestar për blerje dhe dërgim të gjërave të nevojshme janë paraqitur:

-Acido Kom markete 078311077 dhe 078352669

-Qoshar SHPKNJP Kumanovë 078258607 dhe 078258708

-Elida 031419521

– Јahi Market SHPKNJP f. Çerkez 070467311

-DGTMU Tineks – MT SHPKNJP Shkup 071340742, 071340963, 070358500, 072256100, 071285386, 070299507

-Market Maksi Dom, rr. “Boshko Buha” 2А, telefonat: 031 412758 dhe 072 272337

-Hotel Harmonia, rr. Kojnare e Poshtme nr. 193 telefonat: 031416 383 dhe 077 987-798

-Market KOMPLEKS ALDI NJË f. Çerkez, telefoni 076 617 261

–Skara e Kumanovës për merak, rr. Ivo Llolla Ribar (Rrugica e Nagoriçit, përballë Setek) , 075 232 100 dhe 031 411 150

-Nikosan – Trejd SHPKNJP Kumanovë, f. Bilanovcë 071 367 284

-Dominos SHPKNJP Kumanovë  075 366 103.

Informata më në detaje rreth blerjes dhe dërgesës do t’U japin vetë firmat.

Të gjitha firmat e tjera, që janë të gatshme dhe shprehin dëshirë që të kyçen në këtë aksion, i ftojmë të na kontaktojnë në e-mail info@kumanovo.gov.mk dhe numrin e telefonit 078/365-061, që t’i koordinojmë aktivitetet e mëtutjeshme në lidhje me këtë aksion.

Ju faleminderit!

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст