Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 1/2018 me procedurë të hapur në faqen elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për Përgatitjen dhe vendosjesn e parkingjeve të përkohshëm si konstruksione të njëhershme modulare sipas dokumentacionit projektues.

Më në detaje mund të informoheni në këtë LINK.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст