Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – Prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 3/2018 me procedurë të hapur në faqen elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për përgatitje të projekteve themelor, projekteve të infrastrukturës dhe projekteve infrastrukturore për ndryshim të trasave linjore të infrastrukturës në rajonin ndërtimor të qytetit të Kumanovës.

Më në detaje mund të informoheni në këtë LINK

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст