Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NP “Pastrimi dhe gjebërimi” bleu kamionë për mbledhje të mbeturinave

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Ndërmarrja Publike “Pastrimi dhe gjelbërimi” bleu dy kamionë të ri për mbledhje të mbeturinave. Sot këtë ndërmarrje e vizioti Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, i cili theksoi se ky prokurim ka rëndësi të veçantë, pasi që me të do të përmirësohen kushtet e punës në ndërmarrje.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст