Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nxënësit e SHFK “Koço Racin” e vizitojnë Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Nxënësit e Shkollës Fillore Komunale “Koço Racin” e vizituan Komunën e Kumanovës. Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, nxënësit e klasës së katërt i njoftoi me ingerencat e tij si dhe me punën e vetëqeverisjes lokale.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст