Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Oтворена ликовната изложба „Карпино“ 2017

Во рамки на програмата за прослава на денот на градот “11 Ноември“, се одржа ликовна изложба “Карпино“ 2017. На изложбата беа претставени над триесет дела на учесниците од ликовната колонија “Карпино“. На свеченото отворање на изложбата се обрати Градоначалникот Максим Димитриевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст