Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Objekti “Sinoliçka” me kapacitet të zgjeruar

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, Kryetari i Komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski dhe Ministri i Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska vizituan ndërtesën “Sinolicka”, e cila është pjesë integrale e Kopshtit të Institucionit Komunal Publik Kopshti “Angel Shajce” -Kumanovo. Qëllimi i vizitës ishte ndërtimi i përfunduar, përkatësisht punët ndërtimore – artizanalet dhe pajisja e pjesës së zgjeruar të objektit. Kapaciteti u ndryshua përmes ndërtimit të një pjese të re me një kat përdhesë, të lidhur me pjesën e vjetër të objektit.


Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст