Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Општински Гласник – 100 дена заедно посветени на Куманово

По повод првите 100 дена од мандатот на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, излезе општинскиот гласник “100 дена заедно посветени на Куманово” со отчет за реализација на проекти во првите 100 дена.
Гласникот е достапен на македонски и албански јазик, а истиот можете да го разгледате тука или да го превземете во електронска форма на еден од следните линкови:

100 ДЕНА ЗАЕДНО ПОСВЕТЕНИ НА КУМАНОВО

100 DITË BASHKË TË PËRKUSHTUAR PËR KUMANOVËN

100 ДЕНА ЗАЕДНО ПОСВЕТЕНИ НА КУМАНОВО

[pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2022/02/100-dena-mandat-mk.pdf” title=”100 dena mandat mk”]

100 DITË BASHKË TË PËRKUSHTUAR PËR KUMANOVËN

[pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2022/02/100-dena-mandat-alb.pdf” title=”100 dena mandat alb”]
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст