Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Paketa për fëmijët pa prindër

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në vigjilie të festës së Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve, Kryetari Maksim Dimitrievski, ndaku paketa në shumë institucione të qytetit, kurse gjatë vizitës në Komunën e Kumanovës, paketa morën edhe fëmijët jetimë. Kryetari ua uroi festat dhe u dëshiroi shumë lumturi, shëndet dhe sukses në vitin 2019.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст