Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Patronati i SHMK “Pero Nakov”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e patronatit të SHMK “Pero Nakov” në oborrin e kësaj shkolle vunë lule të freskëta një delegacion i Komunës së Kumanovës dhe Këshillit komunal. Më pastaj u mbajt manifestim solemn për festën, kurse të mërkurën, me rastin e festës, profesorët dhe nxënësit organizuan një ekspozitë dhe revi mode në Shtëpinë e Zejtarëve.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст