Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Përfaqësues të Komunës së Kumanovës në trajnim për parandalim të ekstremizmit të dhunshëm

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Përfaqësues nga Komuna e Kumanovës morën pjesë në sesionin treditor të trajnimit për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm. Trajnimi u mbajt nga 13 deri më 15 maj në Ohër, dhe ishte me ftesë të Shoqatës Humaniteti, La Strada dhe Porta e Hapur. Qëllimi i trajnimit është forcimi i kapaciteteve dhe aftësive për të sigurimuar parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm. Komuna e Kumanovës ka punuar në mënyrë aktive në këtë temë që nga viti 2019, përmes Ekipit të Veprimit në Komunitet dhe Rrjetit të Qyteteve të Forta.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст