Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Përmendorja Kosturnica dhe Shtëpia e Zejtarëve” është suveniri i Komunës së Kumanovës për vitin 2019

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në konkursin që për herë të tretë u shpall nga Komuna e Kumanovës për përzgjedhjen e një suveniri të qytetit, këtë vit nga komisioni i themeluar nga komuna për këtë qëllim, u zgjodh suveniri “Përmendorja Kosturnica dhe Shtëpia e Zejtarëve”.

Suveniri përmban elementet e njohjes dhe reflekton traditën dhe thesaret kulturore-historike, shpirtërore dhe materiale të Kumanovës. Souveniri “Përmednroja Kosturnica dhe Shtëpia e Zejtarëve” është vepra e artistet Jelena Spasovski nga Kumanova.

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст