Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Po rregullohet përmendorja Kosturnica

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Pas një kohe të gjatë, filloi asfaltimi i rrugëve në Përmendoren Kosturnica në Kumanovë. Riparohet tërësisht infrastruktura rrugore përreth lokalitetit. Nga ana e NP “Pastrimi dhe gjelbërimi” do të bëhet rregullimi i parterit dhe vënia e pajisjeve urbane, kurse nga NP “Kumanova – parking” do të vihet ndriçimi rrugor, gjegjësisht kandelabra të rinj. Sipas Kryetarit të Komunës, riparimi i plotë i këtij lokalitet pritet të përfundojë mbrenda një muaji.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст