Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Празнична улична трка

Низ улиците во централното гратско подрачје, денеска трчаа основците и средношколците во чест на празникот 11 Ноември. Традиционалната улична трка е во организација на Општинскиот сојуз на училишен спорт на град Куманово.
Учествуваа претставници од сите општински и средни училишта, освен учениците од прво и второ одделение.
На спортската манифестација присуствуваа претставници од општинската администрација.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст