Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pres konferencë e Kryetarit të Komunës, Dimitrievski, për projektet dhe aktivitetet për periudhën e kaluar një vjeçare

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, mbajti një konferencë për media, ku i prezantoi aktivitetet dhe projektet e implementuara gjatë vitit të kaluar, me rastin e mandatit tre vjeçar si Kryetar i Komunës së Kumanovës.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст