Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес конференција на раководителот Александар Крстевски за субвенционирање на трошоци за комунални услуги и за обезбедување на помош за домување на материјално и станбено необезбедени лица

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст