Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Prokurimi publik – Përgatitja e projektit themelor – f. Pçinjë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 21/2018 me kërkesë për mbledhje të ofertave në faqen elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për Përgatitje të projektit themelor për marrje të e – lejes për përgatitje të dokumentacionit teknik për riparim dhe sanim të urës në f. Pçinjë dhe aksit rrugor lokal në Komunën e Kumanovës

Më në detaje mund të informohen i në këtë link

https://e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/dossie/f3c273e2-a7c9-4091-b747-256e4ff1b368/5

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст