Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

PROPOZIM – PROGRAMI I PLANIFIKIMIT PËR PËRGATITJEN E NDRYSHIMIT DHE PLOTËSIMIT TË PLANIT DETAL URBAN PËR PJESË TË NJU “STARI LLOZJA”, PJESË E BU.11, përfshirja e planifikimit ndërmjet: rr. “Done Bozhinov”, rr. “100”, rr. “200”, krahu i rr. “Done Bozhinov” dhe kufiri i zonës së dedikuar KOMUNA E KUMANOVËS

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

  • PROPOZIM – PROGRAMI I PLANIFIKIMIT PËR PËRGATITJEN E NDRYSHIMIT DHE PLOTËSIMIT TË PLANIT DETAL URBAN PËR PJESË TË NJU “STARI LLOZJA”, PJESË E BU.11, përfshirja e planifikimit ndërmjet: rr. “Done Bozhinov”, rr. “100”, rr. “200”, krahu i rr. “Done Bozhinov” dhe kufiri i zonës së dedikuar KOMUNA E KUMANOVËS (shkarkojeni këtu)
  • Vërtetim për verifikim (shkarkojeni këtu)
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст