Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pyetje të këshilltarëve më 31 Tetor 2023

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Më 31 Tetor 2023 (e martë) në sallën rrethore të ndërtesës së ish-organizatave shoqërore-politike, me fillim nga ora 10:00 dhe 12:30, zhvillohet seanca tridhjetë e një dhe tridhjetë e dytë e Këshillit të Komunës Kumanova, me këtë

Rend dite

  1. Propozim – Vendim për ndryshimin e Vendimit për subvencionimin e transportit në linjat komunale të udhëtarëve në territorin e Komunës së Kumanovës;
  2. Propozim – Vendim për ndryshimin e Vendimit për subvencionimin e transportit në linjat e udhëtarëve për linjat e përcaktuara me Marrëveshjen për përcaktimin e organizimit të përbashkët të transportit në linjat e udhëtarëve në mes të Komunës së Kumanovës dhe Komunës së Staro Nagoriçanit;
  3. Propozim – Vendim për t’i dhënë pëlqimë Vendimit për caktimin e pikës për llogaritjen e pagave të punëtorëve në NP “Ujësjellësi” – Kumanovë për vitin 2023.
  4. Pyetje të këshilltarëve.
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст