Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Riparimi i rrjetit të kanalizimit në 54 lokacione të Komunës së Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Përfundoi projekti për “Rehabilitim dhe ekstension të rrjetit të kanalizimit në Kumanovë”. Mjetet, në vlerë 4 milion euro, janë siguruar nga Bashkimi Evropian përpes IPA Programit. Me këtë projekt janë përfshirë 54 lokacione në territorin e Komunës së Kumanovës.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст