Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

[lsvr_pressville_icon id=”fone” icon=”icon-phone”]Tel: (+389) 31 475 800  [lsvr_pressville_icon id=”fone1″ icon=”icon-envelope”] Е-posta: [email protected]

Desanka Stoshevaska është e lindur më 20 qershor të vitit 1958.

Shkollën fillore dhe të mesme i përfundon në Kumanovë. Diplomon pranë Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi” Shkup – Fakulteti Juridik, në vitin 1983. Po atë vit e fillon edhe karrierën e saj profesionale në Gjimnazin “Goce Dellçev”.

Në janar të vitit 1985 punësohet në Komunën e Kumanovës dhe kryen punë juridike për nevojat e Këshillit Ekzekutiv të Komunës së Kumanovës, e më vonë edhe të Kuvendit të Komunës së Kumanovës.

Nga marsi i vitit 1999 është emëruar Sekretar i Këshillit, kurse nga viti 2005 është udhëheqës i Seksionit për përkrahjen e Këshillit. Më 12.11.2017 vjen në funksionin e Sekretarit të Komunës së Kumanovës.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст