Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Seminari “Mësimi online në lëndën e edukatës fizike dhe shëndetësore”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i komunës së Kumanovës, Dimitrievski, në Shtëpinë e Zejtarëve e hapi seminarin “Mësimi online në lëndën e AFSH/SSA, në organizim të Shoqatës së pedagogëve sportiv, Lidhjes Komunale të Sportit Shkollor dhe Lidhjes Komunale të Sporteve – Kumanovë. Në seminar u prezantuan përvojat e deritanishme, kahe dhe këshilla të reja, si dhe rezultatet nga mbajtja e mësimit online në lëndën e AFSH/SSA.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст