Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shënohet 70 Vjetori i foto – kino klubit “Kozjak”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sekretari i Komunës së Kumanovës ishte i pranishëm në shënimin e 70 Vjetorit të ekzistimit të foto – kono nklumit “Kozjak”. Në këtë solemnitet që u mbajt në Shtëpinë e Zejtarëve u nderua punëtori i filmit Llazar Gjorgjeviq, dhe u shfaqën filma ku ai paraqitet si regjisor. Kjo është vetëm një nga shumë ngjarjet që janë planfikuar në kuadër të këtij jubileu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст