Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shënohet Dita e Zjarrfikësve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e Ditës së Zjarrfikësve, Lidhja e Zjarrfikësve në Komunën e Kumanovës ka mbajtur një manovër taktiko – demonstruese – manovër për evakuim në SHFK “Koço Racin”. Të pranishmëve iu drejtua edhe Sekretari i Komunës së Kumanovës, Desanka Stoshevska.

Lidhja e zjarrfikësve në Komunën e Kumanovës këtë manovër e përgatit në bashkëpunim me Komunën e Kumanovës, NJTKZ Kumanovë, Drejtorinë për Mbrojtje dhe Shpëtim, SPB Kumanovë, SHFK “Koço Racin” dhe Organizatën Komunale të Kryqit të Kuq në Kumanovë.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст