Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shënohet festa e Sh. Trifunin

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në SHMKP “Kiro Burnaz” – Kumanovë u shënua festa tradicionale e Shën Trifunit, me krasitjen e vreshtave dhe një program të përshtatshëm për këtë rast. Në këtë aktivitet morën pjesë Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski, Kryetari i Këshillit Komunal, përfaqësues të administratës komunale, këshilltarë, arsimtarë dhe nxënës. Kryetari i Komunës para të pranishmëve e uroi festën, duke shprehë dëshirën që kjo traditë të kultivohet edhe në të ardhmen.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст