Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shpallen nxënësit e gjeneratës për vitin shkollor 2020/2021 година

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot në Shtëpinë e Artizanateve-Kumanovë u dhanë diploma dhe shpërblime për nxënësit më të mirë – nxënësit e gjeneratës për vitin shkollor 2020/2021, me rastin e Ditës së arsimtarëve pan sllav, Kirilit dhe Metodit. Çmime morën 31 nxënës, prej të cilëve 28 nga shkollat ​​fillore dhe të mesme komunale dhe 3 nga komuna e Staro Nagoriçanit. Në këtë ngjarje solemne u drejtua edhe Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski dhe shpërbleu nxënësit më të mirë, duke theksuar punën e rëndësishme të arsimtarëve dhe rolin e arsimtarëve, dhe i përgëzoi nxënësit për arritjet e tyre, duke u dëshiruar atyre edhe më shumë sukses në shkollimin e mëtejshëm. Kjo ngjarje tradicionalisht është organizuar nga Kryetari i Komunës dhe Këshilli i Komunës së Kumanovës, përmes Sektorit për Arsim dhe Shoqatës së punëtorëve të arsimit – Kumanovë.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст