Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shtabi Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe komandanti i Shtabit Maksim Dimitrievski mbajtën konferencë për shtyp në lidhje me gjendjen me COVID-19 në Kumanovë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст