Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Solemnisht lëshohet në përdorim salla e sportit në SHFK “Jeronim De Rada” – f. Çerkez

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në kuadër të projektit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës – “145 salla të sportit”, sipas kontratës, kanë përfunduar aktivitetet për ndërtimin e sallës së sportit në SHFK “Jeronim De Rada” – f. Çerkez, Kumanovë.

Në hapjen solemne të sallës sportive në këtë shkollë morën pjesë: Arbëri Ademi, Ministër i Arsimit, Oliver Spasovski, Ministër i Punëve të Brendshme, Bujar Osmani, Zëvendës Kryeministër përgjegjës për Çështje Evropiane, Maksim Dimitrievski, Kryetari i Komunës së Kumanovës dhe përfaqësues të Sektorit të Arsimit pranë Komunës së Kumanovës.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст