Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Takim me pronaërt – përfaqësues të mikro bizneseve, ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme në qytet

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, Kryertari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski realizoi një takim me përaqësues të Shoqatës së afaristeve të mikro bizneseve, ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, si dhe të Shoqatës së Këpuctarëve në komunë. Në këtë takim u prezantuan kërkesat e tyre për masat dhe ndihmën ndaj ekonomisë në Kumanovë, që ëshët prekur nga gjendja e jashtëzakonshme, si rezultat i pandemisë me coronavirus – in. Komuna e Kumanovës do të bëjë gjithçka në kuadër të mundësive dhe kompetencave të veta t’u përgjigjet kërkesav e, por përparësi do t’i jep gjendjes aktuale dhe luftës kundër coronavirus – it, me qëllim të tejkalimit më të shpejtë të krizës dhe mbrojtjen e qytetarëve. Në afat sa më të shkurtër të mundshëm do të realizohet takim me përfaqësuesit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ku do të prezantohen qëndrimet e afaristëve kumanovar, si dhe të gjitha idetë, me qëllim të zvogëlimit të humbjeve në ekonomi, që do të pësojnë realisht.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст