Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Takim me Qendrën Kulturore Turke

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski ka realizuar takim me drejtorin e Qendrës Kulturore Turke, z – ri Shemsetin Sheker. Në këtë takim janë këmbyer përvoja në sferën e kulturës dhe është rënë në ujdi për aktivitete të mëtutjeshme me institucionet kulturore të Kumanovës.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст