Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Takimi i Kryetarit të Komunës me pjesëmarrësit në projektin ERAZMUS +

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, sot ka realizuar një takim me përfaqësues të tetë shteteve që marrin pjesë në projektin ERAZMUS+. Sivjet SHFK “Toli Zordumis” është nikoqir i takimit në bazë të projektit Our Story – True Story nga programi Erazmus+ КА 219 këmbimi i përvojave të mira, i përkrahur nga Komisioni Evropian dhe Agjencia Kombëtare Maqedonase. Projekti zgjatë tre vite dhe e realizojnë dy institucione nga vendet pjesëmarrëse në projekt, edhe atë: Maqedonia, Polonia, Portugalia, Çekia, Turqia, Italia, Letonia, Rumunia dhe Gjermania. https://www.youtube.com/watch?v=QHcSvGRzN-E&feature=youtu.be

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст